Mijn ervaring met de nieuwe Care Vital producten van Keune

08 dec 2017

De essentiële mineralen van de shampoo en conditioner van Keune Care Vital zouden de conditie van droog, beschadigd en poreus haar aanzienlijk moeten verbeteren. De Vital-Nutrition producten moeten de intense haarstructuur hydrateren en zorgt dat voor een beschermlaag om beschadigde haardelen. Hierdoor wordt het haar hersteld en zou er weer gezond uit moeten zien. Ook beschermen de producten tegen uitdroging, invloeden van buitenaf en schadelijke UV-straling. De producten zorgen voor glad, zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar haar. Ook zorgt de shampoo er voor dat de vochtbalans van het haar wordt hersteld en heeft hij een intensief voedende werking.

De conditioner herstelt ook de vochtbalans en geeft het haar nieuwe energie. De gladmakende samenstelling ontwart het haar en geeft het haar glans. De Porosity Killer is een geconcentreerde crème die beloofd de haarvezels actief versterkt. Hierdoor wordt beschadigd haar versterkt en hersteld. Uiteindelijk ziet je haar er gezonder uit.

KEUNE CARE VITAL SHAMPOO EN CONDITIONER
Ik gebruik de Keune Care Vital shampoo en conditioner nu bijna 3 weken en merk heel erg duidelijk verschil met hiervoor. Voorheen had ik geen vaste haarproducten en kocht ik vaak wat er in de aanbieding was bij de drogist. Ik merk nu, na het gebruik van een shampoo met mooie ingrediënten een groot verschil vergeleken met goedkopere producten. De shampoo en conditioner doen wat ze beloven: Ik merk dat mijn haar minder beschadigd is als voorheen. Mijn haar was altijd heel erg droog en dat is zeker veel minder geworden.

Shampoo
De flesjes van de shampoo en conditioner lijken heel erg klein maar schijn bedriegt en je doet echt heel lang met een  flesje. Na bijna drie weken, om de dag mijn haar wassen zit er zeker nog voldoende in voor de komende twee weken. Waar ik normaal in 3 weken toch echt wel door mijn shampoo en vooral conditioner heen ben. Je merkt dat je een hele kleine hoeveelheid van beiden hoeft te gebruiken omdat het dan ook echt heel geconcentreerd werkt, vooral de shampoo.

Conditioner
De conditioner werkt goed bij het herstellen van het haar maar de doorkambaarheid wordt helaas niet helemaal waargemaakt. Met sommige conditioners kan het zo zijn dat je haar letterlijk zijdezacht voelt. Dat is met deze conditioner niet het geval. Maar dat neem ik direct voor lief omdat ik merk dat mijn haar echt van deze producten is opgeknapt en veel minder droog aanvoelt.

KEUNE CARE VITAL POROSITY FILLER
Na het föhnen is mijn haar nog steeds redelijk droog omdat mijn haar heel erg dun is. Maar na het aanbrengen van de Porosity Killer crème is dit gelijk al veel minder. Deze crème gebruik ik niet elke dag maar vooral op dagen als mijn haar net is geföhnd of het erg koud is, wat perfect is voor in de winter. Het voelt alsof je haar gelijk een beetje beter beschermd is en ook minder droog aanvoelt.

Voor mijn haar, wat niet zo dik ik, gebruik ik ongeveer de hoeveelheid van twee pompjes. Niet zo veel dus. Ik denk wel dat als je dik haar hebt, je veel meer nodig hebt.

CONCLUSIE
Al met al zijn de producten heel fijn en maken ze de belofte van beschermend haar zeker waar. Het enige minpunt is dat de conditioner niet zijdezacht maakt en je haar doorkammen niet heel makkelijk maakt.Laat je dus niet afleiden door de kleine verpakking! Je haar wordt zeker beter beschermd. Vooral handig in droge, koude, winterdagen! Ik weet nu in ieder geval wat voor verschil het gebruik van salonproducten kan maken. Ze zijn wel wat duurder, maar ze doen ook meer en ze zijn veel zuiniger in gebruik.

TERUG

Vertel over ons via