VOOR ALLES EEN OPLOSSING!

MAATWERK BIJ HAARVERLIES

Haarproblemen

De eerste indruk die we krijgen van iemand is veelal afhankelijk van het uiterlijk van die persoon. Haar is en blijft een belangrijk onderdeel daarvan. Als het haar niet goed zit, of vervelender, als het helemaal ontbreekt, vinden we al snel dat iemand er slecht of onverzorgd uitziet. Voor mensen die lijden aan kaalheid kan dat grote problemen veroorzaken; men kan een negatief zelfbeeld ontwikkelen met alle sociale gevolgen van dien. 

Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het oplossen van diverse haarproblemen waaronder haaruitval door Chemotherapie, alle vormen van Alopecia. Van deelstukjes tot complete Haarwerken, van synthetisch haar tot echt haar, wij geven advies dat het beste bij u past. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een informatief gesprek.

chemotherapie

Kanker zet uw wereld op z'n kop. In korte tijd komen er veel indringende vragen op u af, wat gaat er gebeuren? Een van de dingen die gebeuren op het moment dat u cystostatica krijgt toegediend, is de vermindering van de haargroei; er ontstaat dan een zwakke plek in het haar. Hierdoor breekt het haar gemakkelijk af, soms is dit zelfs pijnlijk. U verliest haar. Deze haaruitval start meestal zo'n twee tot drie weken na de eerste toediening. Vaak gebeurt dit ook in grote getale, zoals bijvoorbeeld bij het kammen of douchen.

 Tijdens de chemotherapie komt het verloren haar meestal niet terug, wat voor veel mensen best een schok is. U kunt in deze moeilijke fase altijd een beroep op ons doen om uw kapsel naar uw zin te maken. U wordt ziek. 

Als de situatie voorkomt dat u het lichamelijk niet aankunt om naar de salon te komen, dan komen wij naar u!  Huis en ziekenhuisbezoek worden gepland op tijden dat u zich het 'beste' voelt of na sluitingstijd van de salon.

Als het weer gaat groeien 
Als uw haar na alle behandelingen weer gaat groeien ziet het er meestal anders uit dan u gewend was. Veel mensen geven er dan de voorkeur aan hun haar te kleuren. De eerste keer naar de kapper is dan best spannend. Het is dan prettiger om in een aparte ruimte gekleurd en evt. geknipt te worden. Mocht u het 'eng' vinden in deze periode naar uw eigen kapper te gaan, dan kunt u er voor kiezen de eerste (paar) keer naar onze salon te komen. Wij passen onze kleurproducten aan zodat deze zo min mogelijk invloed hebben op de conditie van uw hoofdhuid. 

oplossing

Gelukkig is er een oplossing voor haarproblemen. Die oplossing kunt u vinden bij Hair Jolie Kappers en Haarwerkers. Hair Jolie zorgt voor vervangend haar in de vorm van een haarwerk, een pruik of een haaraanvulling met een zeer natuurgetrouwe inplant. Hair Jolie is gegarandeerd een uitstekende partij om op een prettige manier te zoeken naar een oplossing voor uw Haar problemen. Vertrouwen, begrip en discretie staan daarbij voorop. 

Samen met onze specialisten wordt het plezier in het leven en het zelfvertrouwen hervonden.

Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping van onze kapsalon, uw discretie is verzekerd.

Indien u niet in staat bent om naar onze Haarwerk praktijk toe te komen kunnen wij u desgewenst thuis of in het ziekenhuis bezoeken. SEMH-gecertificeerd.

haarwerk

Er bestaan diverse aanleidingen voor mensen om voor een haarwerk (pruik) of een haar aanvulling te kiezen. De een wil zijn of haar natuurlijke kaalheid maskeren, de ander schaft een haarwerk aan om bijvoorbeeld de bijwerkingen van medicijngebruik (tijdelijke haaruitval) te verbergen. Weer een ander gebruikt een pruik als modisch middel.

De haarwerken van tegenwoordig zijn uitgevoerd in prachtige kwaliteiten haar, de modernste kapsels en ze bieden bovendien veel draagcomfort. De monturen zijn ultradun waardoor het haarwerk licht draagt en de drager er alles mee kan doen. Het ziet er verbluffend natuurlijk uit, nagenoeg gelijk aan een haardracht van "eigen" haar.

werkwijze

Wij adviseren bijna altijd een haarwerk te kiezen wat in de eerste instantie zoveel mogelijk lijkt op uw eigen haarstijl. Hierdoor wordt zo min mogelijk accent gelegd op de verandering van uw haar. Indien u een langere periode haarwerk gaat dragen, kunt u altijd nog kiezen voor een ander model en/of kleur. Wij houden ook rekening met hobby's of werkzaamheden en of u "handig" bent wat betreft het stylen van uw haar.

 Als u een keuze heeft gemaakt, bestellen wij dit zo snel mogelijk. Als uw keus op een confectie haarwerk is gevallen, is dat vaak binnen enkele dagen al in de salon. Wij maken dan telefonisch een nieuwe afspraak met u.

Tip!
We raden u aan om iemand mee te nemen bij wie u zich vertrouwd voelt. Hij / zij kan u bijstaan om de juiste keus te maken, welk haarwerk het beste bij u past.

Ieder haarwerk wordt aangepast aan de persoon die het draagt. Ook geven wij u in de salon advies hoe u uw nieuwe kapsel zo mooi mogelijk houdt, hoe u het wast, droogt en in model brengt.

informatieconsult

U maakt een afspraak voor een vrijblijvend informatie consult. Dit consult neemt bij ons ca. 1 à 1,5 uur in beslag, is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek vertelt u ons uw wens, de behoefte en/of noodzaak en wij kijken naar de bestaande situatie en informeren u over de oorzaak van uw haarverlies.

Maak kennis met een haarwerk
Vervolgens laten we u haarwerken zien en voelen en vertrouwd worden met de materie en de werkwijze. U krijgt voor - en na beelden te zien van cliënten, die hiervoor toestemming hebben gegeven, met verschillende haarproblemen en gekozen hebben voor een haarwerk.

 Advies voor een natuurlijke haardos
Wij geven u uitgebreid advies over welke manier de beste is om een natuurlijke haardos te verwezenlijken en te bevestigen. 

Vervolgens vertellen wij u alles over de verzorging en de eventuele follow-up, afhankelijk van de bevestiging. U krijgt van ons een prijsopgave, de betalingsvoorwaarden en indien van toepassing kijken wij wat de bijdrage is van uw zorgverzekeraar. Neem daarom uw verzekeringspasje mee. Na dit gesprek weet u alles wat u moet weten voor een eventuele behandeling.

Wij zijn reeds 43 jaar Haarwerkspecialist en weten zodoende heel goed wat een haarprobleem kan doen met het zelfvertrouwen. Wij nemen met 100% aan tevredenheid geen genoegen! Aangesloten bij alle Nederlandse Zorgverzekeraars.

Boek online uw vrijblijvende en kosteloze intake >

of bel:
0164 23 50 36 

Wij zijn 6 dagen per week geopend. 

Hair Jolie is lid van:

Hair Jolie is donateur van De Nederlandse Haarstichting

Hair Jolie steunt met trots De Nederlandse Haarstichting o.a. door 2e hands haarwerken en pruiken in te zamelen en te doneren.

Meer lezen

Vertel over ons via