EEN ONVERGETELIJKE LOOK VOOR JOU

Met hairextensions van Hair Jolie krijg je het haar waar je altijd van gedroomd hebt. Langer, meer volume of met glamoureuze kleuren: niets staat je ultieme kapsel meer in de weg.

Met hairextensions van Hair Jolie krijg je het haar waar je altijd van gedroomd hebt. Langer, meer volume of met glamoureuze kleuren: niets staat je ultieme kapsel meer in de weg.

Al 15 jaar lang Great Lenghts specialist
Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van Hair Jolie.  Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met stijlen, kleuren en lengtes.

Met hairextensions maak je al je haardromen waar
Heb je last van plat, dun of lusteloos haar? Of wil je wel eens compleet wat anders? Dan zijn hairextensions ideaal voor jou. Maak een afspraak en we vertellen je graag meer over het laten zetten van extensions. Onze werkwijze is daarbij als volgt:

 Advies
De eerste stap bij het laten zetten van hairextensions is een uitgebreid adviesgesprek.
• Wat wil je precies bereiken met je haar?
• Wat zijn je verwachtingen?
• Zijn hairextensions het beste middel om je doel te bereiken?
De antwoorden op deze vragen hebben consequenties voor de keuze voor hairextensions.

Hairextensions zijn er in verschillende lengtes, kleuren en samenstellingen. De beste keuze hangt af van je budget, je wensen en je dagelijks gebruik. Föhn je je haar bijvoorbeeld regelmatig of wil je er zo weinig mogelijk tijd aan besteden? En hoeveel extensions zijn er nodig om je gewenste resultaat te bereiken?

Bij het adviesgesprek kijken we ook naar de vorm van je hoofd en de kwaliteit van je haargroei. Hairextensions worden onzichtbaar bevestigd aan je vaste haar en dit moet wel sterk genoeg zijn.

De stylisten van Hair Jolie beschikken over ruim 15 jaar ervaring en laten je precies zien wat wel en niet kan met hairextensions. Ook als je twijfelt is een adviesgesprek daarom van harte aanbevolen.

Wil je van tevoren een advies en prijsindicatie ontvangen? Boek dan online een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

foto header: Asier_relampagoestudio - nl.freepik.com