Contact
AFSPRAAK MAKEN
ARRANGEMENTEN

Het juiste kapsel kiezen voor de perfecte trouwdag valt niet mee. Je wilt er op je allerbest uitzien, maar waar begin je en waar moet je rekening mee houden? Haarvisie helpt je graag.

Boek een bruidsarrangement bij Hair Jolie
We verzorgen je make-up en bruidskapsel, zodat je het stralend middelpunt bent op je bruiloft. Dit zijn de mogelijkheden:

Kapsel
De prijzen voor een bruid/proefkapsel zijn als volgt:
Proefkapsel: € 32,50 per half uur
Bruidskapsel: € 32,50 per half uur

Gemiddeld duurt een behandeling zo’n 90 minuten, maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van hoe zeer jij wilt uitpakken op je trouwdag.

Make-up
Behalve je kapsel kunnen we ook meteen je make-up onder handen nemen. Zo kun je met een complete look de deur uit en hoef je je geen zorgen te maken over het zelf aanschaffen van dure make-up voor die ene dag.
Make-up – 30 min: € 29,50
Make-up – 45 min: € 39,50

Wil je buiten onze openingstijden langskomen voor een bruidskapsel en/of bruid make-up dan is dat altijd mogelijk, maar dan wordt er wel € 27,50 per half uur extra gerekend voor zowel de bruidskapsels als de bruid make-up.

Aan huis
Wil je liever dat we bij jou langskomen op je grote dag? Geen enkel probleem! Wij komen met alle liefde je haar & make-up doen in het comfort van je eigen huis.

Hair Jolie ook voor de bruidegom
Uiteraard vergeten we de bruidegom niet. Laat je haar uiterlijk 2 weken voor de bruiloft knippen en doe dit niet op het laatste moment. Op de huwelijksdag zelf kun je je bij ons laten scheren en je haar perfect laten stylen.