BOND FUSION

Bond Fusion, wat een fantastische uitvinding is het toch. En misschien heb je er al eens wat over gehoord. Maar wat is het ook alweer? En wat doet het nu precies? Wij leggen het je graag uit.

Wat is het?
Met Bond Fusion kan je je haar lichter kleuren, zonder dat het haar wordt aangetast.

Hoe werkt het?
Normaal gesproken breken chemische behandelingen, zoals kleuren of permanenten, de zwavelbruggen in het haar af. En laten die bindingen nu juist essentieel zijn voor gezonde, mooie lokken. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en verbetert gebroken bindingen en creëert zelfs nieuwe. Dat betekent dat wij als kappers iedere haarsoort naar iedere kleursoort kunnen transformeren (ja, zelfs witblond!), terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft. En, ook niet onbelangrijk, Bond Fusion is te gebruiken op alle haartypen: Europees, Aziatisch, Afrikaans, thermisch behandeld, gekleurd en natuurlijk haar.

Wat het zo goed maakt
Na een kleurbehandeling met Bond Fusion is het haar vijf keer dieper geconditioneerd na vijf wasbeurten. Lokken zijn twee keer zo sterk vergeleken met haar dat chemisch behandeld is zonder Bond Fusion. Na het blonderen is het haar twee keer beter doorkambaar en er is 43 procent minder haarbreuk. En de inwerktijd? Die blijft gewoon hetzelfde. Bond Fusion is te gebruiken met iedere chemische behandeling die er bestaat, ongeacht het type of merk.

Hoe je het gebruikt
Er zijn drie stappen: Build, Enhance en Recharge. Bij Fase 1 voegen wij de Bond Builder toe aan de kleur of aan de blondeer. Het product gaat meteen aan de slag. Het repareert gebroken bindingen, bouwt nieuwe en beschermt het haar. Tijdens Fase 2 brengen wij bij de wasbak Bond Enhancer aan, een intens voedende, herstellende treatment dat de nieuwe bindingen versterkt en een afsluiting om iedere haar creëert voor langdurige conditionering. Als laatste is er Fase 3, Bond Recharger. Dit is het ideale verzorgingsproduct voor thuis, om zo het conditionerende effect te verlengen.

Boek je kleuranalyse online en laat je voorlichten door onze specialistes.