HAAR
VERVEN

Hieronder onze specialiteiten op een rij met een link naar meer informatie

Professioneel haar verven is een van de moeilijkste aspecten van het kappersvak. Laat het daarom meteen goed doen, door de color masters van Hair Jolie.

Hair Jolie heeft onlangs als Ambassador van Keune Bond Fusion geïntroduceerd, als nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar. Hairstylisten zijn razend enthousiast over deze nieuwe methode.

Iedereen kan zijn haar verven, maar het resultaat valt vaak tegen. Professioneel haar verven is niet voor niets een van de moeilijkste aspecten van het kappersvak. Zonder kennis van de kleurenleer is de kans op mislukkingen groot.

Hair Jolie is dé specialist op het gebied van professionele haarkleuringen. Master Color Experts staan voor je klaar in onze salon, en ze hebben de allerhoogste opleidingen op het gebied van haarkleuren gevolgd. Zo krijg jij een volle en levendige bos haar. Zélfs als de behandeling bij een andere kapsalon is mislukt.

Wil je van tevoren een advies en prijsindicatie ontvangen? Boek dan online je afspraak voor een kleuranalyse, deze is vrijblijvend en kosteloos.