STEUN ONS EN VERDIEN 10%

Met een ondertitel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

De tijd om u weer te laten 'shinen' is aangebroken! Als u nu een Family Fan Card aanschaft dan helpt u ons direct. Wij belonen uw ondersteuning door 10% extra waarde op uw kaart te zetten. En uw gehele gezin mag van de kaart gebruik maken. U ontvangt geen fysieke card, het tegoed wordt op uw naam in ons systeem gezet!

NAAR SHOP
Aanmelden

SALON

Mooi haar is belangrijk. Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Bij Hair Jolie staat alles in het teken van jouw perfecte kapsel. Onze ervaren stylisten behandelen je in een luxe omgeving met de beste producten. Zo krijgt jouw haar de VIP-behandeling die het verdient.

HAARWERKEN FASHION

Een bruiloft of 'gewoon' een knalfeest. De mogelijkheden om een fantastische look te creëren met behulp van extensions of een haarwerk zijn tegenwoordig onbegrensd. Hair Jolie biedt jou alle mogelijkheden, zelfs het leasen van een haarwerk behoort tot de mogelijkheden.

Meer lezen

HAARWERKEN MEDISCH

Haar is zeer bepalend voor het uiterlijk. Als het haar niet goed zit of vervelender, als het deels of helemaal ontbreekt dan drukt dit vaak zwaar op het gemoed.

Gelukkig zijn er tegenwoordig zeer goede oplossingen in de vorm van haarwerken, pruiken en haaraanvullingen. Niemand hoeft meer te zien dat u een (tijdelijk) haarprobleem hebt.

Hair Jolie is donateur van De Nederlandse Haarstichting

Hair Jolie steunt met trots De Nederlandse Haarstichting o.a. door 2e hands haarwerken en pruiken in te zamelen en te doneren.

Meer lezen

Vertel over ons via