Keune KERATINE
straightening

De keratine straightening van Keune verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Ervaar het zelf bij Hair Jolie.

Zorgeloos & langdurig steil haar

KEUNE KERATIN STRAIGHTENING.

Deze effectieve behandeling verandert pluizig haar en ontembare krullen tot gladde, glanzende en steil lokken. En dat maandenlang.

De KERATIN STRAIGHTENING is van een nieuwe generatie relaxers/ straightenings. Deze bevat namelijk geen FORMALDEHYDE! En is verrijkt met o.a. keratine en zijde proteïnen. Daardoor is deze behandeling minder schadelijk dan zijn voorgangers.

WAT DOET HET PRECIES?

Kortgezegd bestaat deze behandeling uit 4 fases.

- fase 1: het voorzichtig openen van het haar en het breken van de zwavelbruggen.  (dit is nodig om er voor te zorgen dat het haar een andere vorm kan krijgen)

- fase 2: verzorgende ingrediënten waaronder keratine, zijdeproteïnen en oliën dringen in de kern van het haar. Het haar wordt daardoor beschermd en beter doorkambaar.

-fase 3: het haar wordt in de gewenste vorm gebracht (steil maken d.m.v. stylingtang)

-fase 4: de gebroken zwavelbruggen worden hersteld en vastgelegd in hun nieuwe vorm. Daardoor ontstaat een langdurig resultaat.

Let op!

Dit is wel degelijk een chemische behandeling en daardoor niet voor elk type haar geschikt. Door onze jarenlange ervaring met deze soort producten en het testen van verschillende merken, weten we wat deze doen en hoe we er mee om moeten gaan. Laat het dus altijd door een professional doen die weet waar deze mee bezig is.

Mocht je interesse hebben kom dan even langs in onze salon. Dan kunnen we je haar analyseren en kijken of het ook voor jou geschikt is.

Zijdezacht, steil haar raakt nooit uit de mode.

header photo created by prostooleh - www.freepik.com