Onze stylisten werken met de nieuwste technieken en volgens de laatste trends

Voor iedereen, man en vrouw, jong en oud,
creëren we de perfecte look!Hieronder onze specialiteiten op een rij met een link naar meer informatie

Haar verven

Professioneel haar verven is een van de moeilijkste aspecten van het kappersvak. Laat het daarom meteen goed doen, door de color masters van Hair Jolie.

Meer info

CurlSys

Met CurlSys kun je de mooiste krullen knippen. Kom langs bij Hair Jolie voor advies. Specialist in krullend haar knippen!

meer info

Hairextensions

Met hairextensions van Hair Jolie krijg je het haar waar je altijd van gedroomd hebt. Langer, meer volume of met glamoureuze kleuren: niets staat je ultieme kapsel meer in de weg.

meer info

Keratinebehandeling

De keratine behandeling van Hair Jolie verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Ervaar het zelf bij Hair Jolie.

meer info

Bond fusion

Bond Fusion, wat een fantastische uitvinding is het toch. En misschien heb je er al eens wat over gehoord. Maar wat is het ook alweer? En wat doet het nu precies? Wij leggen het je graag uit.

meer info

Heren

Hair Jolie is geen standaard kapsalon. Wij zijn ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard.

meer info

Balayage

Waar een jaar geleden ombre nog helemaal hip was, is op dit moment balayage de meeste gevraagde haarverftrend. Maar wat is balayage dan eigenlijk?

meer info

Arrangementen

Het juiste kapsel kiezen voor de perfecte trouwdag valt niet mee. Je wilt er op je allerbest uitzien, maar waar begin je en waar moet je rekening mee houden? Haarvisie helpt je graag.

meer info

Vertel over ons via