Keratinebehandeling

De keratine behandeling van Hair Jolie verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Ervaar het zelf bij Hair Jolie.

Prachtig haar is een sieraad, maar het valt niet altijd mee om het mooi te houden. Waar vind je de tijd om het te verzorgen, als je al zo druk bent met je werk, gezin en privéleven? Er zijn weliswaar talloze producten op de markt die beloven je haar gezonder en glanzender te maken, maar ze maken het zelden waar.

Gelukkig kun je nu stoppen met zoeken naar het geheim van prachtig haar, want je hebt het gevonden: de keratine behandeling van Hair Jolie.

Wat is een keratine behandeling?
Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er onder andere voor zorgt dat je nagels sterk zijn. Je haar bestaat voor zo’n 88% uit keratine. Behandel en verzorg jij je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in jouw haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. De stylisten van Hair Jolie brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnen uit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Keratine behandeling geschikt voor alle haartypen
Keratine behandelingen zijn momenteel dé hit in internationale kapsalons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Of het nu chemisch behandeld is of niet. De conditie van je haar maakt evenmin uit en daarom is de keratine behandeling bijzonder effectief voor:
• Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
• Geverfd, gepermanent of gestraightened haar
• Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is
• Keratine behandeling bij Hair Jolie

Hair Jolie biedt 1 specifieke keratine behandeling aan: De Keune Keratine smoothing treatment behandeling is de beste keuze als je je haar van binnenuit wilt voeden en herstellen. Let op, het is geen straightener. De behandeling voedt je haar op natuurlijke wijze en voegt geen chemicaliën toe. De behandeling is formaldehyde vrij. De behandeling duurt tussen de 1,5 en 3 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. Wanneer halflang haar bijvoorbeeld heel erg fijn is, kan het zo zijn dat we even lang nodig hebben als voor kort haar en andersom. We passen de prijs dus aan op de duur van de behandeling.
De stappen bij de keratine behandeling zijn als volgt.

• We wassen je haar met een hoogwaardige shampoo. Dit opent de haarschubben voor de keratine.
• We maken je haar voorzichtig droog.
• De keratine wordt pluk voor pluk aangebracht.
• We brengen een folie aan op je haar, zodat de keratine goed intrekt.
• We spoelen de overtollige keratine er na vijf minuten uit.
• Je krijgt een masker om de haarschubben weer te dichten.
• De overtollige keratine wordt nog eenmaal uitgespoeld en we föhnen en kammen je haar.

De behandeling is klaar en je kunt het prachtige resultaat in de spiegel bewonderen.

Geen concessies aan de kwaliteit
Bij het garanderen van het beste resultaat is de kwaliteit en de gebruikte hoeveelheid keratine van groot belang. Keratine is een duur product en het is als salonhouder verleidelijk om minder te gebruiken. Het leidt echter tot onvolledige keratine behandelingen en teleurgestelde klanten.

Hair Jolie bezuinigt nooit op de gebruikte hoeveelheid keratine bij een behandeling en we doen geen enkele concessie aan de kwaliteit. Jouw haar is belangrijk en wij bezorgen je de best mogelijke behandeling.

Thuis verzorgen voor een blijvend resultaat
Voor het mooiste en langdurigste resultaat mag je bij de keratine behandelingen van de meeste salons je haar minstens 3 dagen niet wassen. Hair Jolie gebruikt de nieuwste technieken, waardoor dit slechts 24 uur niet mag. Je kunt dus ook een keratine behandeling ondergaan vlak voor een feestje of je trouwdag.

Het haar kun je de eerste dagen na de keratine behandeling het beste ’s ochtends föhnen. Draag het bij voorkeur los en gebruik de eerste 24 uur geen elastiekjes of clipjes.Kies voor de verzorging van je haar na een keratine behandeling de juiste producten. Bij Hair Jolie hebben we deze op voorraad en we laten je graag zien welke producten het beste bij jouw haartype passen.